"Egy teljesen új szemléletet kaptam, ami alapjaiban változtatta meg a klasszikus munkához való hozzáállásomat."

G. Tamás

Ez a könyv valódi segítséget nyújt. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki szeretne harmóniában élni, és boldog lenni a munkahelyen.

O. Andrea

"Épp csak pár napja csináltam a könyvben írt technikákat és már jöttek is a pozitív visszajelzések a kollégáktól. Köszönöm Gunagriha!"

M. Péter

A KÖNYVRŐL

Az új könyvem Sorsnavigátor 2 elsősorban azokhoz szól, akik hisznek önmagukban és a változásban. Akik hiszik, hogy több van bennük, mint amennyit jelenleg élni tudnak a körülményeik között.

A könyvben található ötletekkel mozgósíthatjuk a bennünk lévő rejtett pluszt, hogy jobb körülmények teremtődjenek.

A SZERZŐRŐL

GUNAGRIHA - DR. FÜLÖP SÁNDOR

Iró, Előadó, Sri Chinmoy spirituális mester tanítványa

Gunagriha korunk nagy spirituális mesterének, Sri Chinmoy-nak a tanítványa, akit a Mester kezdettől fogva kiemelt tanítványaként kezelt. Gunagriha életét átszövik a mély spirituális felismerések és megtapasztalások; Mestere vezetésével ritka bölcsességre, és elmélyült, tiszta tudásra tesz szert. Gunagriha legfőbb célja és vágya az embereket arra inspirálni, hogy tisztább, őszintébb életet élve legyenek hűek önmagukhoz, valódi, mély énjükhöz, fedezzék fel önmagukban azt az isteni valóságot, amelynek felszínre hozatalával és kinyilvánításával az egyéni sors és a világ is átalakítható.

A KÖNYV TARTALMÁBÓL

"A Sorsnavigátor 2 könyvben megosztok olyan gyakorlatokat és technikákat, amivel megváltoztathatod a munkához való viszonyodat, hogy visszaálljon a harmónia benned és körülötted egyaránt. A könyvben összegyűjtött témák között szerepel a nehéz helyzet megoldása, hatékonyságunk növelése, ill. az egyéni és csapatmunka új szemlélete és még számos olyan téma aminek elsajátításával sikeresebb és boldogabb munkahelyi életet élhetsz.”

RENDELD MEG MÉG MA!

ÉS OSZD MEG HA ÚGY ÉRZED EZ

MÁSNAK IS SEGÍTHET

TUDATOS BOLDOG ÉLETRE VÁGYSZ

A MUNKAHELYEN KÍVÜL IS?

Most kedvezményesen akár csomagban is megvásárolhatod mind két könyvet, ha úgy érzed egy még erősebb fordulatra van szükséged az életbe.