Spirituális Est Gunagrihával a pünkösdi hétvégén Siófokon

Kedves Mindnyájatok!

A pünkösdi hétvégén (június 3-4) tanítványtársaimmal együtt ott leszünk Siófokon az Ezüst Part Hotelben. Úgy tervezzük hogy szombat este 19.30-kor tartunk egy közös nyitott meditációt és spirituális programot. Lesznek fellépések, zene, ének, versek, és kérdés-feleletek Gunagrihával.

Gondoltam erre szeretettel meghívunk minden kedves Érdeklődőt, aki el tud jönni. A hotelben egyeztettünk egy jobb árban, így ha jelentkezel oda kell írnod hogy a spirituális estre jössz. Kövesd a levél végén lévő útmutatást!
Remélem sikerül sokatoknak eljönni és a pünkösdi hosszú hétvégét összekötni egy kis spirituális programmal. Reméljük akkorra már szép idő lesz. Vasárnap reggel együtt kocogunk a balatonparton vagy sétálunk, ki amit tud. Ha együtt akarsz lenni velünk, jelentkezz! A programokon szállásfoglalás nélkül is részt lehet venni.
Szeretettel Gunagriha

Hogyan jelentkezhetsz?
A szervező társunk levele: Beszéltem a siófoki Ezüstpart hotel vezetőjével. A (spirituális esti) szállással kapcsolatban náluk lehet jelentkezni. A jelentkezést emaiben kérik: ertekesites@ezustpart.com (Keszeg Anett) a fizetési határidő 05.15. Hivatkozzatok a “spirituális estre”. Később csak a szabad helyek függvényében tudnak szállást biztosítani.

A hotel elérhetősége:
http://ezustpart.com/?page_id=83

http://www.gunagriha.hu

Hozzászólások lezárva