Sorsnavigátor

 

Sorsnavigátor“Ebben a könyvben össze tudtam rakni, amit már hosszú évek óta érzek, éspedig azt, hogy a spiritualitás még egy milliméterrel sem távolodik el a mindennapi, gyakorlati élettől és ezért, ha egy kicsit kiismerjük magunkat az isteni törvénykeretekben, akkor mi magunk vagyunk életünk, illetve sorsunk teremtője.”

                                                                                                    Gunagriha

A könyv megvásárolható: www.sorsnavishop.hu

SORSNAVIGÁTOR-HÉTHETESEK FÓRUM

 

Itt olvashatod a könyv borítószövegét:Gunagriha: Sorsnavigátor Héthetesek

„Képzelj el egy életet, ahol a sorsod forgatókönyvét te írod meg, ahol az történik veled, amit pozitívnak tartasz, amit te magad akarsz, ahol te magad alkotod, állítod össze az életet. Képzelj egy életet, ahol az álmaid valósággá válnak, ahol nincs félelem, ahol a szeretet uralja egész lényedet, és így boldogságban, megtörhetetlen boldogságban élsz; ahol belső békéd kiteljesedése gyönyörrel tölti be léted, függetlenül más emberek magatartásától, mert nincsenek kétségeid, bizonytalanságaid, hiszen te vagy a varázsló. Azt teszel, amit akarsz: egy varázsló képességével, erejével megteremtett meseéletet. És most nem  virtuális életre gondolok, hanem a valós életre. Azt állítom, hogy te máris varázsló vagy, azt állítom, hogy most is egy olyan életet élünk, ahol mi magunk határozunk meg mindent, ami velünk történik, akkor is, ha mi ezt nem tudjuk.”

 

Benned az erő, hogy sorsodat garantáltan átformáld

Tanuld meg használni és élj vele

„Mi is az az erő vagy képesség, mely segítségével egy ember mindent kibír, illetve elbír, mindegy, hogy milyen pszichikai megterhelésnek teszik ki? Mi is az az erő, amely mindig jókedvet és belső egyensúlyt képes adni? Hát nem egy belső erő, amely minket belülről tesz erőssé?” Bizonyára Te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, és többnyire nem találtál ésszerű válaszokat. Ebben a „navigációs kézikönyvben” megkapó őszintéséggel, közvetlenséggel és humorral keresi mindezekre a kérdésekre a gyakorlati választ  Gunagriha – korunk egyik modern spirituális Mesterének, Sri Chinmoynak tanítványa -, Mestere tanítását életre keltve. A Sorsnavigátor, Gunagriha második könyve a Harmadik kívánság című műve után, és több éves meditációs előadás tapasztalataira épül. A fejezetekben található gyakorlatok gyógyító fénnyel ajándékoznak meg, és megoldást nyújthatnak mindennapi életünk kisebb-nagyobb akadályainak leküzdésére, külső és belső konfliktusaira, a bennünk rejlő csoda, a belső erő segítségével, amely minden ember születésétől fogva birtokolt tulajdona. A Tiéd is!

 

VÉLEMÉNYEK A SORSNAVIGÁTOR KÖNYVRŐL ÉS A BENNE TALÁLHATÓ HÉTHETES GYAKORLATSORRÓL

SORSNAVIGÁTOR-HÉTHETESEK FÓRUM

 

 

 

A könyv tartalmazza az első Héthetes gyakorlatsort>>

282 oldal

Ára: 2700 Ft

A könyv online rendelhető itt:

 

Tartalom

Gunagriha - Sorsnavigator - Madal Cafe

A Sorsnavigátor könyv kapható a Madal Cafe kávézóban

1. A titoksorsnavigator konyv hatter
2. Te vagy a varázsló
3. A belső erő
4. Isteni életmód
5. Önfegyelem
6. Spiritualitás
7. Amit eszel az vagy
8. Amit gondolsz azzá válsz
9. Amit érzel, azt magadhoz vonzod
10. Materializmus
11. A hit
12. A spiritualitás mértékegysége
13. Emberi és isteni szeretet
14. A mosoly
15. Jövő nélkül
16. Az idő
17. Élj a jelenben
18. A szív és az értelem
19. Szíviskola
20. A gyakorlatokhoz
21. Meditáció
22. Utószó
23. Nem fejezet
24. Függelék – Héthetes gyakorlatsor

 

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása>>
Sri Chinmoy Belső Iskola>>
Sri Chinmoy könyvei>>
Sri Chinmoy spirituális útja>>

sorsnavishop banner

 

Hozzászólások lezárva