Van-e mód a rákos daganat gyógyítására

Kérdés: Van-e mód a rákos daganat gyógyítására?

Gunagriha: Kedves X! Ez egy jó kérdés. Általában tudjuk, hogy az emberi akarat itt elakad. Mégis olyan sokan és annyi különböző dologgal csalogatják az embereket, hogy ez meg az meg minden segít és mindenki a maga portékáját árulja.
Nekem az a véleményem, hogy az Isteni Akaratot kellene valamilyen módon aktiválni ahhoz, hogy bármiben is sikeresek legyünk. Az Isteni Akaratot, a lelkünk végrehajtó rendszerét csak akkor tudjuk megváltoztatni, ha mi magunk megváltozunk. Más mód nincs rá. Ha mi magunk másként kezdünk gondolkodni és érezni, mint eddig, akkor minden változik. Mert hiszen az eddigi életvitelünk hozta ezt a problémát (bármilyen problémát). A rákos betegség is egy probléma, mint minden probléma, sem több sem kevesebb. Egyébként ez egy probléma, nem föltétlen halál ítélet. Csak egy félelmetesebb probléma, mert az emberi akarat megbukik előtte.
Én itt leírok egy változtatási programot, amely az Isteni Akaratnak ad lehetőséget, hogy cseréljen. Ez nem egy rák elleni recept, mert végül is minden Isten Kezében, illetve a lelkünk kezében van. Ez arra egy recept, hogy függetlenül mennyit élünk, éljünk egészségesen és boldogan.
A változásnak van egy fizikai és szellemi vonzata. A fizikai változást elsősorban a légzésen, a táplálkozáson, az izomtevékenységen keresztül kell létrehoznunk.

Csak röviden:

1. Több oxigént vinni a testbe. Pl. abszolút erőltetett légzés 30-40 maximális gyors, hangos belégzéssel – ezt napi 3-4 alkalommal fotelben ülve vagy feküdve kell végezni. Ha zsibbad közben kezed, lábad, fejed, ne ijedj meg, ez rendben van. Tudatosan egész nap mélyebbeket lélegzeni. Ennek nagyon erős pozitív hatása van a pszichére is.
Hosszakat gyalogolni vagy és kocogni a természetben, fák között, miközben csak a fákra gondolunk és sokat mosolygunk nekik.
A hideg egy olyan stressz faktor, amely edzi az immunrendszert. Tusoláskor mindig hideget is rákapcsolni egy, egy fél percre, fokozatosan megszokni a hideget, cserélgetni hideg-meleg és így tovább amíg bírjuk jól a hideget.

2. Sok vizet inni, napi legalább 4 liter. Semmi limonádé, cukros italokat, semmit. Csak a víz marad, esetleg gyógynövény tea, ha akarsz, de semmi más, kávé sem.

3 Táplálkozás. A legjobb tisztító diéta a vegán étrend, amely nem csak a húst és termékeit, hanem a tej és tojást, valamint azok termékeit is kizárja. Ne félj, hogy nem lesz erőd, ez butaság és csak hit kérdése. Én évtizedek óta élek így és erős meg izmos vagyok. Ha sokat edzek, iszok hozzá növényi fehérjéket, dobozban por formájában árusítják.

II. Szellemi rész, ez a tisztaság az elmében.

1. El kell felejteni mindenki bűnét, amelyet ellenünk vétett. Elfelejteni!!! Nehéz, de nincs megbocsátás felejtés nélkül. Ehhez a legjobb ha azt tudjuk elképzelni, ami egyébként a valóság is, hogy nem ő cselekedett, hanem ő csak eszköz volt, hogy a karmámat (sorsomat), ami nekem kijárt, le tudjam élni. Vagyis ő nem hibás azért, amit tett. Nekem kellett tanulnom. Tehát el kell fogadnom az eddigi életemet minden részével együtt, mint egy csomagot.

2. Gondolat világunkat a humor irányába kell terelnünk. A legjobb vicceket olvasni, lehetőleg hangosan, és bátran kacagni. A jó vicceket fel kell írni, hogy megjegyezzük. Akkor a megfelelő pillanatban el tudjuk másoknak mondani!!! Fontos!! A nevetés és a mosoly átváltoztatja bennünk a félelmet, a depressziót. Lehetőleg TV-ben ne nézz meg mindent ahogy jön. Csak komédiát, vidám dolgokat, egyéb semmit. Olvass inkább vidám könyveket, de főleg spirituális könyveket.

3. Gyakorold vezetéses meditációkat, amelyeket követve, nem csaponganak a gondolatok. Ezt is tegyük legalább 3-szor naponta. Hallgassunk csak meditációs zenéket, hogy a béke az érzékszerveinken át hasson.

4. El kell kezdenünk megszeretni magunkat, úgy ahogy vagyunk, a tökéletlenségeinkkel, a bajainkkal együtt. Naponta 3-szor vegyünk egy tükröt a kezünkbe, amelyben az arcunkat nézzük és próbáljunk az arcunkba beleérezni és ott terjedni. Mosolyogj magadnak! Mondd magadban: A lelkem akar engem, nekem szükségem van a lelkemre. A lelkem szeret engem, nekem szükségem van a lelkemre, ezt sokszor, nagyon sokszor ismételjük.
Vannak gyakorlatok, mint a Héthetesben is, amelyekből át kellene vennünk. Mindenkinek kívánjunk valami jó dolgot gondolatban, amikor meglátjuk őt. Mindenkinek, ismerősnek, ismeretlennek. Ezt elég gondolatban megtenni.
Ha ilyen irányban változni kezdünk, akkor az isteni energia, a lelkünk energiája ki tud jönni a lényünkbe és ott hatni tud. Hogy meggyógyulsz vagy sem? Isten tudja, de ha ezt nem így teszed, akkor még a hátralévő idődben is csak szomorú és depressziós vagy. Ezzel viszont rájössz, hogy mi az élet értelme – a szeretet. Ez amit mindannyian elhanyagolunk és ez a betegségek fő oka. A lélek akarata az hogy boldogak és egészségesek legyünk, nem pedig a betegség. Ezért mindig jó az esélyünk a helyzet vissza fordítására. Ezeket a dolgokat akkor is gyakorolhatod, ha orvosi kezelésben vagy.
Szeretettel Gunagriha

Hozzászólások lezárva