Sok kérdésem lenne önhöz

 

Kérdés: Nagyon sok kérdésem lenne Önhöz. Én úgy egy éve léptem rá a spirituális útra magamtól, válaszokat akartam találni sok kérdésemre: ki vagyok, mi az életcélom. Egy rossz párkapcsolatban élek már 9 éve, magányos vagyok benne, tudom, hogy magamban kell keresnem a boldogságot, de picit belefáradtam a magányba, hiába van úgymond mellettem valaki. Svájcban élek már 4 éve, mindenki azt gondolja hogy itt aztán perfekt minden, de sajnos nem így van. Még együtt vagyunk a párommal, de engem csak az anyagi tart vissza már. Én pánikbeteg vagyok már nagyon régóta, a párom füvezik nagyon sokat és egy álmodozó, ébren álmodozó. Nem nagyon tudok feltenni önnek kérdést, tudom, hogy minden rajtam múlik, de nagyon szeretem olvasni, hallgatni önt. Köszönöm szépen, hogy elolvasta kis levelem.

Gunagriha: A boldogság nem helyhez kötött, csak annyiban, hogy szívhez kötött. Próbáld meg a szív-meditációt, az elfogadást. Hiszen mint írod anyagi ok és saját betegséged miatt sem tudsz helyet változtatni. Akkor el kell fogadnod a helyzetet, és abban megtalálni a mélyebb énedet.
Kezdd nézni az előadásaimat, tanulj meditálni, és nézd ami még jó neked, ne pedig panaszkodj. Mindig mindenben lehet boldog lenni.
Szeretettel, Gunagriha

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

Hozzászólások lezárva