Kedvezményes karácsonyi könyvvásár – sorsnavishop.hu

Kedves Mindnyájatok!

Amikor egy könyvet olvasunk, akkor a szerző tudatával összekapcsolódunk. Ez egy a belső világban történő folyamat.
Ezáltal a szerző tudata minket magához vonz. Így persze lehet bármelyik irányban is, attól függően, hogy kinek a könyvével találkozunk, vagyis milyen a szerző tudata. Mehetünk lejjebb vagy feljebb.

Persze ez abban az esetben nem így történik, ha valaki híresség nevében megírnak egy könyvet, mert a szavak nem az ővéi, nem az ő tudatos közlése, nem ő a szerző.

Ez a spirituális irodalomban egy lényegesen fontos dolog.

Ha a Mesterem könyvét olvasom, akkor még többet tesz ki, mint egy meditáció, hiszen a meditációnk még nem a mély csendben zajlik sajnos.

Viszont ha a Mester írását olvasom, amelyek többnyire a szavai után lettek leírva, akkor a tudatával direkt kapcsolatba kerülök.

Mindig azt mondta nekünk, ha nem tudsz valami miatt meditálni, olvass az írásaimból legalább egy fél órát. Ezeknek a könyveknek így nézve más értékük van, hiszen ha valaki bizonyos fokú békét, szeretetet, fényt magában tud már tartani, akkor azt az írásai által tovább képes adni. A Mesterem szerint ez csak részben vonatkozik az elektronikailag képernyőre vetített szövegre.

Kívánok Nektek Békés Karácsonyi Ünnepeket!
Szeretettel Gunagriha

WWW.SORSNAVISHOP.HU

Nézd meg a kedvezményes áron kapható könyv csomagokat és lepd meg vele barátaidat, ismerőseidet és családtagjaidat vagy akár a munkatársaidat is.

 

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

Hozzászólások lezárva