Kommentárok Gunagriha előadásaihoz

Előadás hallgatók véleményeiGunagriha előadása

 

“Gunagriha előadásai és a Héthetesek gyökeresen megváltoztatták az életemet.
1 éve, 60 évesen kezdtem el. Azóta naponta új csodákat élek meg.
Boldog vagyok, hálás vagyok, és azt szeretném, ha ezt a csodálatos érzést még nagyon sokan meg tudnák tapasztalni, szét tudnám osztani Mindenkinek.
Hallgassátok Gunagrihát, és ültessetek hála-magot szívetekbe.
Köszönöm Guru, köszönöm Gunagriha.”
A.E.

“Folyton csak keressük, kutatjuk és hajszoljuk a boldogságot. De hol lehet? Nem találjuk…
Valójában az igazi örömünk és boldogságunk egy kis ládában van elrejtve bennünk, ami még le van lakatolva. Gunagriha előadásai és könyvei segítségével megkapjuk a kulcsot, amivel kinyithatjuk a saját boldogság ládánkat. Onnantól már csak annyi a dolgunk, hogy megnézzük melyik zsebünkben is lapul az a bizonyos kulcs.”
O.A.

“Van egy köd, ami időnként körülvesz, és ezen a ködön keresztül nézve minden olyan bizonytalan és érthetetlen, mintha egy labirintusban bolyonganék, ahol hamis térképekkel vannak teletűzdelve a falak. Amikor Gunagriha beszédeit hallgatom, ez a köd semmivé foszlik, és a világ újra egyszerűvé és természetessé válik. A köd persze vissza-visszatér, de mindig egyre halványabban és csak rövidebb időre, és tudom, hogy eljön az idő, mikor nem lesz többé képes elhomályosítani tudatosság-napomat. Én nagyon hálás vagyok mindezért!”
N.D.

„Jó volt újra hallani tartalmas előadását Nagyváradon. Köszönjük!”
E.F.

„…olyan nyugalmat áraszt, amit magunkkal vihetünk… ha van rá affinitásunk.”
É.P.GY.

„Nagyon-nagyon jó volt! Hálás köszönet érte!”
Sz. I.

„Hála, hála, köszönet!”
„Hálás köszönet, hogy ismét részese lehettem egy előadásodnak!”
E.O.

„Hálás köszönet!!!! Értékes előadás!!!”
P.B.

„Csodálatos előadását, köszönjük! Húsvét ellenére… máris elkezdtem olvasni a könyvét!”
K.K.

„Csak nézlek és hallgatlak. Belemerülök a folyamatos elmélkedésedbe, és biztonságban érzem magam. A vérnyomásom lecsökken, a felhők kitisztulnak, egyre több friss levegővel telik meg a tüdőm. Érzem, hogy nem vagyok egyedül, érzem, hogy elrendeződnek a dolgok, amelyek egyébként is rendben vannak. Ha hallgatlak, otthon vagyok, megérkeztem.”
„Csak hallgatom, csak nézem, csak hallgatom, csak nézem, és átillannak a szavak a testemen, mint egy itatóson, és a lényeg ott marad! Jó ilyen elmeséléseket hallgatni, elhiszem, mert látszik az arcodon a megküzdött erőfeszítés, hogy azt mondd, amit gondolsz, és azt gondold, amiben hiszel. Szép este volt, hogy részese lehettem a feltörő gondolataidnak!”
D.Gy.

„Több éve várom, hogy személyesen vehessek részt Gunagriha előadásán. Valósággá vált régóta dédelgetett álmom. Hálás vagyok elsősorban Gunagrihának, és mindazoknak, akik lehetővé tették ezt a találkozót. Videóit nézve minden előadásának más alaphangulata van. Itt most Debrecenben nagy-nagy csendet, nyugalmat, belső figyelmet váltott ki az ő jelenléte a hallgatóságban.”
M.Zs.

“Sok irányban próbálkoztam, és végül magam jutottam el arra a felismerésre, hogy meditálnom kell. Ezen a téren is nagyon sok irányzat létezik, kicsit tanácstalan voltam, hogy is csináljam. Egy nap én is véletlenszerűen akadtam rá Gunagriha egyik előadására a youtube-on. Nagy öröm volt, hogy sok, már általam is felismert igazságot egy rendszerezett gondolatmenetben hallom, megerősített, hogy amerre keresgélek, az jó irány. Sok minden összeállt a fejemben, és nagy lendületet adott a könyvek elolvasása is. Köszönöm!” E.

„Kicsi a hely hogy leírjam a hálát hogy megismerhettünk!!!”
M.Z.

„Kedves Gunagriha! Köszönjük, hogy eljöttél Szegedre is, köszönjük ezt az előadást!”
B.M.

„Békéscsabán is szuper volt. Feléledt bennünk a belső erőnk… Hálásan köszönjük!”
K.E.

„Köszönöm ez nagyon tetszett!!!”
F.G.

„Zseniális! A néhány perces felvezetés után, minden pillanata maradandó élmény. Hallgassátok, érdemes!!!”
F.M.

“Mikor 2009-be egy csodálatos koncert után beültem életem első Gunagriha előadására még fogalmam sem volt, hogy gyökerestül megváltozik az addigi életem. Mikor a terembe értem már gyanús volt a sok ember, biztos jó helyen vagyok, ez az ember tudhat valamit, de hogy mit, azon magam is meglepődtem.
A színpad szerény volt: egy asztal, egy gyertya, meg egy szál virág; mögötte egy kis embert ült. De mikor felállt és elkezdett beszélni a terem megnyílt és kitárult az egész világ, és a kis emberből nagy ember lett hirtelen. Én, aki köztudott akkor azt sem tudtam mi az, hogy spiritualitás, főleg nem hogy ki Isten, ittam minden szavát! Nem volt unalmas, hanem a másfél óra úgy elröpült, mint máskor egy röpke perc. Az előadás színvonalas volt, magával ragadó, teletűzdelve kedves erdélyi humorral. Ezzel azt tudatosította, hogy mindenkihez beszélt, a kicsihez, a nagyhoz, a szegényhez, a gazdaghoz egyaránt. Az előadás mindenkinek szólt, és mindenki annyit értett meg belőle, amit ép akkor értenie kellett.
Azóta hál’ Isten elég sok Gunagriha előadáson vagyok túl, és Mesterem egyik alapgondolatát idézve, miszerint szárnyald túl önmagad, bizton állíthatom, hogy Gunagriha minden előadáson túlszárnyalja önmagát. Nem lett egy előadás sem lapos vagy unalmas, ellenkezőleg, ahány előadást hallottam mind más volt és mindegyikből tudtam fejlődni, tanulni.
Bocsánat, hogy egy kicsit bő lére eresztettem, akik ismernek, tudják nekem ez szokásom, de emellett a téma mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.
EGY MONDATTAL: Aki szeretne egy élvezetes előadást hallani a spiritualitásról, Istenről, vagy csak egyszerűen szeretné tudni, hogy legyen jobb és boldogabb ember, akkor menjen el és hallgassa meg Gunagrihát. Nem fog csalódni, nem lesznek unalmas frázisok, nincs utána rossz szájíz. Mert ő az a fogorvos, akihez bemész mosolyogva, kijössz mosolyogva, és közben sem fáj semmi! SŐT…
V.A.

„Nagyon jó volt élőben hallgatni, köszönjük Gunagrihának!!!”
M.T.

 

GUNAGRIHA KÖVETKEZŐ ELŐADÁSAI
VIDEÓFELVÉTELEK GUNAGRIHA ELŐADÁSAIRÓL

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

Hozzászólások lezárva