1%

leleknapja budapest okt 11 - 2
 Közhasznú Alapítványunk munkáját támogathatod:

A Sri Chinmoy Alapítvány részére küldött pénzfelajánlásokat kizárólag és 100%-ban az Alapítvány célkitűzéseire fordítjuk. Az Alapítvány tagjai tevékenységüket önzetlenül, szívük meggyőződésével végzik.

Felajánlhatod adód 1%-át.

Ehhez a lenti nyilatkozatot nyomtasd ki:
A rendelkező nyilatkozat ide kattintva letölthető>>

A Sri Chinmoy Alapítvány adószáma: 18047273-1-42
Az alapítvány közhasznúsági fokozata: Közhasznú (2000. 08. 05 óta)Sri Chinmoy Alapítvány - Békefutás

A közhasznúságról rendelkező végzés: 11.Pk.69530/92/11
Alapítvány nyilvántartási száma (Fővárosi Bíróságon): 3864

 

Önzetlen felajánlásokat

a következő bankszámlaszámra van lehetőség elküldeni.
Akár 300 Ft-ot is hálásan elfogadunk.

Sri Chinmoy Alapítvány - Jharna Kala kiállítás
UniCredit Bank Hungary Zrt.
10918001-00000078-39090002

IBAN: HU87 1091 8001 0000 0078 3909 0002
BIC: BACXHUHB

 

A Sri Chinmoy Alapítványról

 

Sri Chinmoy Alapítvány - maratonok“A világ problémáira a válasz az, ha mindannyian túlmegyünk jelenlegi képességeinken és a világ jobb polgáraivá válunk.”
– Sri Chinmoy

A magyarországi Sri Chinmoy Alapítvány 1991 óta működik. Az Alapítvány célja Sri Chinmoy spirituális mester filozófiájának terjesztése, illetve megvalósítása. Ez a filozófia a keleti belső békét a nyugati külső dinamikával összekovácsolva egy új spirituális életmód létrehozását mondja ki. Így az Alapítvány célja: a meditáció ingyenes tanítása (előadások, kurzusok), a békét szolgáló tevékenységek anyagi támogatása (ingyenes békekoncertek, békefutások, stb.), a sportot, különösképpen a futást népszerűsítő rendezvények és szervezetek támogatása, Sri Chinmoy könyveinek, zenéjének, festményeinek, megvalósításainak terjesztése.
A Sri Chinmoy Alapítvány díjtalan lehetőségeket kínál a meditáció elsajátítására és elmélyítésére. Az Alapítvány által szervezett előadások és tanfolyamok Sri Chinmoy útmutatása szerint mindig díjtalanok, mivel a spiritualitás mindenkinek veleszületett joga, azt nem lehet sem pénzért eladni, sem pénzért megvásárolni.

 

A Sri Chinmoy Alapítvány honlapja

 

sri-chinmoy
“Ne vádold a világot!

Tedd jobbá!
Hogyan?
Minden pillanatban
Jobbá téve önmagad.”
– Sri Chinmoy

 

Sri Chinmoy (1931-2007) nemzetközileg elismert spirituális vezető és békeálmodó volt. 1964-es Amerikába érkezése óta kulturális, humanitárius és spirituális programok széles skáláját indította el minden földrészen. A világbéke céljának szentelt számtalan kreatív felajánlásán kívül globális békekezdeményezései számos nemzet, hit és kultúra képviselőinek millióit érintették meg. U Thant ENSZ-főtitkár felkérésére Sri Cinmoy 1970 óta, egészen élete végéig vezette a Békemeditáció az Egyesült Nemzetek Szervezeténél elnevezésű programot. Sri Chinmoy 2007-ben távozott, munkáját számos vezető méltatta az élet minden területéről.

Irodalmi munkásságáért többek között 1995-ben megkapta a Világbéke Irodalmi díjat.

Sri Chinmoy – Élet a béke szolgálatában

Idézetek a békéről Sri Chinmoy írásaiból

Elismerő szavak Sri Chinmoyhoz

Sri Chinmoynak adományozott kitüntetések és elismerések

Hozzászólások lezárva